Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΟΥΣ


Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της 19ης Οκτωβρίου 2012 η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΡΗΤΗΣ» ενημερώνει σχετικά για την καθυστέρηση που έχει προκύψει στην πίστωση των ατομικών τραπεζικών λογαριασμών των εργαζόμενων του προγράμματος ΚΟΧ (Α΄ πενταμήνου) των δεδουλευμένων αμοιβών τους.
Λόγω του απεργιακού κλοιού των προηγούμενων ημερών που  βρέθηκε η χώρα μας, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν απεργιακές κινητοποιήσεις, κατά των νέων μέτρων και της ψήφισης του προϋπολογισμού, παρουσιάζεται σήμερα χρονική καθυστέρηση στην εκταμίευση της Α΄ δόσης για την καταβολή των αμοιβών των εργαζομένων.
Εξαιτίας των απεργιών, προέκυψε πρόβλημα στην λειτουργία Υπουργείων, Δημοσίων υπηρεσιών, Ασφαλιστικών οργανισμών, ΔΕΚΟ, Τοπικής αυτοδιοίκησης, κ.α., γεγονός που δημιουργεί απρόβλεπτη καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της εν λόγω εκταμίευσης.  
Η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΡΗΤΗΣ» γνωστοποιεί στους εργαζόμενους της ότι έχει ολοκληρώσει στο σύνολό της, την διαδικασία εκταμίευσης του απαιτούμενου ποσού για την πληρωμή των αμοιβών των ωφελουμένων του προγράμματος ΚΟΧ και έχει εκδώσει και τους αναλυτικούς μισθοδοτικούς πίνακες προς την συνεργαζόμενη Τράπεζα για την πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων.
Ζητούμε την κατανόηση των εργαζομένων μας προς αυτή την κατεύθυνση και τους ενημερώνουμε ότι καθημερινά καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, με σειρά επαφών με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου, προκειμένου να επισπευτεί η ολοκλήρωση της εκταμίευσης και καταβολής των πληρωμών.